Skip to content

Jerry’s Pizza sărbătorește dragostea!

February 11, 2016

Joi, 11 februarie 2016, Jerry’s Pizza lansează noul meniu dedicat sărbătorilor iubirii și primăverii.

Lansată în luna decembrie 2015, noua linie de toppinguri gourmet a fost primită cu mult interes de fanii Jerry’s Pizza. Așa că, în noul “love menu”, celor 3 toppinguri gourmet de început li s-a alăturat acum unul nou: somon fumé.

banner_site_pizzaCapriss

Pentru ocazii speciale sau doar pentru o simplă degustare am pregătit și o ofertă specială – Gourmet Pack, în care regăsești noul topping gourmet în combinația de senzație numită Pizza Capriss alături de vedeta meniului anterior – Pizza Provence, împreună la un preț special în varianta de 30cm.

După succesul înregistrat anul trecut, Desert Cup cu Fructul Pasiunii revine în forță și în noul meniu de sezon.

Și pentru că “dulcegăriile” sunt la modă în perioada asta, în noul meniu am readus combinația perfectă pentru desert: Sweet Pack cu 8 Rolls + 2L Coca-Cola pentru doar 11.75lei.

banner_site_SweetPack

Dacă vrei și tu să sărbătorești dragostea cu noutățile din meniul Jerry’s Pizza, te așteptăm cu comenzi la numărul unic naţional 0373-30 30 30 sau *3030 (Vodafone, Orange, Telekom), precum și pe aplicația mobilă din Google Play și AppStore.

Date generale despre Jerry’s Pizza

Jerry’s Pizza – este un concept american apărut în România în urmă cu 19 ani. Brandul Jerry’s Pizza este cunoscut pentru calitatea produselor şi serviciilor oferite, pentru atenţia acordată nevoilor clientului şi pentru echipa de lucru.

Meniul Jerry’s Pizza este diversificat şi flexibil. În tradiţionalul stil American, pizza poate fi comandată, fie prin alegerea toppingurilor preferate, fie alegând dintr-o listă de pizze speciale. Blatul de pizza este întins manual şi este de două feluri:

  • tip New York  – cu margine pufoasă şi crustă crocantă , întins pe mălai
  • tip Italian – subţire şi cu margine crocantă, întins pe făină şi oregano

Meniul include şi alte produse specifice: BBQ Wings (aripioare picante), Chicken Strips  (bucăţi de pui într-un învelis crocant), Stripwich (un sandwich reţetă originală Jerry’s), Wedges (cartofi copţi, uşor picanţi), Onion Rings (inele de ceapă), Desert Cups.

Cele 14 magazine Jerry’s Pizza funcţionează preponderent în regim Delivery & Take-Away, câteva locaţii având şi opţiunea Dine-in. La acest moment zona de livrare gratuită a unităţilor Jerry’s Pizza acoperă integral oraşele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa şi parţial zonele limitrofe acestora. Echipa Jerry’s Pizza numără în prezent peste 350 de angajaţi şi este în continuă expansiune.

În decursul timpului, Jerry’s Pizza şi-a surprins clienţii prin combinaţii inedite şi originale gen Pizza cu Sarmale, Pizza Festiva, Pizzert, dar şi cu multe promoţii atractive.

În 2009 Jerry’s Pizza a stabilit recordul mondial pentru cel mai lung lanţ de pizza – de aproximativ 500m. /www.worldrecordsacademy.org

Jerry’s Pizza – Great Pizza! Great Delivery! Great Fun!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: