Skip to content

Jerry’s Pizza ajunge şi în Braşov!

May 23, 2013

  

DSC_4478

La aproximativ 16 ani de la deschiderea primului magazin, Jerry’s Pizza – numărul 1 în livrări de pizza la domiciliu, a deschis luni 20 mai, cea de-a 11-a unitate cu livrare. Noul magazin se află în oraşul Braşov pe Bd. Alexandru Vlahuţa nr.2 si este deja a 3-a unitate Jerry’s Pizza din afara Bucureştiului.

3

Spre deosebire de majoritatea locaţiilor din Bucureşti, cele din afara capitalei oferă un spaţiu generos pentru clienţii care preferă să comande şi să consume produsele noastre chiar în locaţie. Jerry’s Pizza Braşov nu face excepţie punând la dispoziţia clienţilor aproape 30 de locuri în interiorul magazinului şi în plus urmând să deschidă o terasă spaţioasă pe timpul verii.

În ziua deschiderii livratorii Jerry’s Pizza au facut si un tur al orasului Brasov în convoi de mai multe scutere şi maşini.

2

Noua locaţie Jerry’s Pizza a necesitat o investiţie de aproximativ 100.000  Euro şi va genera 18 noi locuri de muncă.

 

Date generale despre Jerry’s Pizza

Jerry’s Pizza – este un concept american apărut în România în urmă cu 16 ani. Brandul Jerry’s Pizza este cunoscut pentru calitatea produselor şi serviciilor oferite, pentru atenţia acordată nevoilor clientului şi pentru echipa de lucru. Magazinele Jerry’s Pizza funcţionează în regim Delivery, Take-Away & Sit-Down.

Meniul Jerry’s Pizza este diversificat şi flexibil. Pizza poate fi comandată fie alegând dintr-o listă de pizze speciale fie prin alegerea toppingurilor preferate. Blatul de pizza este de tip New York (margine pufoasa si crusta crocanta) si este întins manual pe mălai. Meniul include şi alte produse specifice: BBQ Wings (aripioare picante), Chicken Strips  (bucăţi de pui într-un învelis crocant), Stripwich (un sandwich reteta originala Jerry’s), Wedges (cartofi copţi), Onion Rings (inele de ceapă), Desert Cups, Pizzert.

La acest moment zona de livrare a unităţilor Jerry’s Pizza acoperă integral oraşele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti şi parţial zonele limitrofe acestora, iar acum şi oraşul Braşov. Echipa Jerry’s Pizza numără în prezent peste 200 de angajaţi şi este în continuă expansiune.

În decursul timpului, Jerry’s Pizza şi-a surprins clienţii prin combinaţii inedite şi originale (Pizza cu Sarmale, Pizza Festiva, Pizzert – pizza desert) şi cu multe promoţii cu premii atractive.

În 2009 Jerry’s Pizza a stabilit recordul mondial pentru cel mai lung lant de pizza – de aproximativ 500m. /www.worldrecordsacademy.org

Jerry’s Pizza – Livrăm timp liber!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: