Skip to content

S-a deschis Jerry’s Pizza Pitesti!

August 7, 2012

Jerry’s Pizza – numărul 1 în livrări de pizza la domiciliu, a deschis luni 6 august cea de-a 10-a unitate cu livrare. Noul magazin se află în Piteşti pe Str. Gheorghe Şonţu nr.6 si este a 2-a unitate Jerry’s Pizza din afara Bucureştiului. Livrarea în Piteşti este gratuită, comenzile se pot face la (0248)-22-0444. În afară de livrare, clienţii pot opta şi pentru comenzi în regim take-away (ridicate din magazin) sau dine-in (consumate în locaţie).

Image

Meniul Jerry’s Pizza este diversificat si flexibil. Pizza poate fi comandată fie alegând dintr-o listă de pizze speciale fie prin alegerea toppingurilor preferate. Blatul de pizza este de tip New York (margine pufoasă şi crustă crocantă) şi este întins manual pe mălai. Meniul include şi alte produse specifice: BBQ Wings (aripioare picante), Chicken Strips  (bucăţi de pui într-un înveliş crocant), Wedges (cartofi copţi), Onion Rings (inele de ceapă), Desert Cups, Pizzert.

Noua locaţie Jerry’s Pizza a necesitat o investiţie de aproximativ 120.000  Euro şi va genera 20 de noi locuri de muncă.

ImageImage

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Sandu permalink
    November 1, 2012 8:53 pm

    cea mai tare pizzerie!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: